Mobile oyun sektöründe milyonlarca kullanıcıya ulaşan Pubg mobile online oyununda birçok sebepten kaynaklı olarak hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Hesap silmelerin genel nedeni hile veya benzeri yasaklı programlar kullanarak ceza yiyen veya ceza yeme ihtimali olan kişilerin kendi cihazlarından oyun oynamayı sürdürebilmek içindir. Pubg mobile hesap silme işlemi nasıl yapılır diye aklınızda yer alan soruların cevabını bu metinde bulacaksınız.

PUBG mobile oyunundaki hesabınızı silmek için müşteri destek ekibine ulaşmanız gerekmektedir. Oldukça basit bir şekilde hesabınızı silebilirsiniz. Bu süreç için 1 hafta bekletme politikası uygulanmaktadır. Birçok sosyal medya ve sosyal oyunda bu uygulama kullanılır. Bunun sebebi silme kararı veren kullanıcıların 1 hafta içinde kararlarından pişman olan kişilerin tekrar hesabına kavuşmasına yardımcı olmaktır. Kararlarını devam ettiren kişilerin hesabı 1 haftanın sonunda kalıcı olarak silinir.

PUBG mobile hesap silme işlemi nasıl yapılır diyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla takip ediniz.

  • PUBG mobile ana ekranında yer alan “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan pencerenin sol alt köşesinde müşteri destek hizmetine ulaşacağınız “Destek” butonunu göreceksiniz.
  • Destek bölümüne tıkladıktan sonra mesaj yazabilirsiniz. Bu mesaj gönder butonuna “Can you delete my account?” diyerek hesabınızı silme talimatı verebilirsiniz. ,

Bu basit işlemler sonrasında hesabınızın silme işlemi başlatılır. 1 haftalık bekleme süreci içerisinde destek birimi sizlerle iletişime geçebilir ve kararınızda emin olup olmadığınızı sorgular. Hesabınızı silmekte kararlıysanız 1 haftanın sonunda kalıcı hesap silme işlemi uygulanır.

Pubg Mobile Hesap Silme İşlemi Neden Yapılır?

Hesap silme işleminizin birçok gerekçesi olabilir. Oyun bağımlılığı ve oyun üzerinde çok vakit geçirmek kullanıcıların sosyal hayatını etkileyebildiği gibi bazı kullanıcılar PUBG mobile hesap silme işlemini bir bug olarak kullanmaktadır. Hile kullandıkları tespit edilen PUBG mobile kullanıcıları ay, gün veya yıl olarak birçok düzeyde uzaklaştırma cezası alabilirler. Her kullanıcı kendi cihazından sadece bir hesap yönetebildiği için ceza süresi bitmeden kendi cihazınızdan tekrar oyun oynamanıza izin verilmemektedir. Bu sorunla karşılaşanlar veya karşılaşma ihtimali olanlar, sorunu ortadan kaldırmak ve başka bir hesap ile oynamaya devam etmek için PUBG mobile hesap silme işlemini kullanarak bu açıktan yararlanırlar.